Enkle tetninger

Vår leverandør av enkle mekaniske tetninger har et av verdens bredeste sortiment med tetninger beregnet for pumper.

Dette gjør at vi kan levere mekaniske tetninger for de fleste pumpetyper. Vi har sammen med vår leverandør et omfattende lagerhold, så de fleste tetninger kan skaffes innen 2 dager.

Oversikt over noen av pumpene vi kan levere til finner du her.

Ønsker du tilbud oppgi følgende: pumpefabrikat, pumpetype og størrelse samt driftsforhold. Ofte er det tilstrekkelig med originalt reservedelsnummer fra produsenten. Eller fyll ut skjema her.


Enkel patrontetning

Vi har et bredt utvalg patrontetninger til forskjellige applikasjoner, pumper, miksere etc. Det er veldig lett og bytte ut tradisjonell pakkboks med en ny patrontetning, dette vil forenkler vedlikeholdet og man får lengre levetid og ingen lekkasje .

Ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen sammen.

Enkel patrontetning

Splittede tetninger

Under vanskelige monteringsforhold kan en splittet tetning være løsningen. Her monteres 2 halvdeler sammen rundt akselen, dette forenkler monteringsarbeidet og man oppnår samme tetningsgrad som med enkle tetninger.

Splittede tetninger

Doble tetninger

Doble tetninger brukes under driftsforhold der det er strenge krav til utslipp Det kan skyldes giftige, etsende, brennbare eller slipende væsker. Med doble tetninger benyttes en sperrevæske mellom mediet som pumpes og miljøet rundt. Doble tetninger må ha et sperrevæskesystem for å fungere. Tetningene kan arrangeres i tandem eller «rygg-mot-rygg», avhengig av driftsforholdene.

Doble tetninger

Sperrevæskesystemer

Vi leverer sperrevæskesystemer til de aller fleste applikasjoner. De er laget etter API682 / ISO 21049 standarder.

Sperrevæskesystemer

Service / overhaling av tetninger

Les mer